LAMINÁLT PADLÓK

CLASSIC TOUCH

A Kaindl Classic Touch kollekcióban klasszikus és természetes fa dekorok találkoznak autentikus felületi struktúrákkal. A termékskálát 7 és 8 mm vastagságú lapok alkotják. A paletta sokszínűségének köszönhetően pedig szinte bármilyen lakásba, üzlethelyiségbe, egyéb térbe kínál megoldást.

NATURAL TOUCH

A Kaindl Natural Touch kollekció padlófelületei szinkronnyomásos technológiával készülnek, tapintásuk és mintázatuk, akár az eredeti fáé, többek között ennek köszönhető a belőlük áradó természetes kisugárzás. A 8, 10 és 12 mm-es laminált padlók AC4-es és AC5-ös kopásállósággal rendelkeznek.

MASTER FLOOR

Kaindl Master Floor – mesteri kivitelezésű laminált padlók, meghökkentően élethű és autentikus felületekkel, sugárzó természetességgel. Változatos színskálája szinte bármilyen stílusú helyiségbe kínál valami odaillőt. A többi Kaindl termékhez hasonlóan a Master Floor is a megszokott osztrák minőséget képviseli, egészséges voltát számos tanúsítvány igazolja (pl. Blue Angel, eco-INSTITUTE).  

AquaPro

A Kaindl Aquapro laminált padlói különleges, vízálló, strapabíró, magas sűrűségű HDF-lemezre épülnek. Megnyerő, autentikus, elegáns dekorok széles, sokszínű választéka alkotja a szortimentet. Az Aquapro padlók a legmodernebb technológia vívmányai. 

Copyright © 2014 LG Trend Kft. All Rights Reserved | developed by DEVWING | ADATVÉDELEM